Energioptimering i Aalborg, Hasseris og omegn

Hvad er energioptimering?

I bund og grund kan energioptimering dreje sig om mange forskellige områder, hvor det er fordelagtigt at lave ændringer, således energien bruges mere effektivt.

Inden for VVS-området drejer det sig også om flere områder, og det er ikke altid nødvendigvis planlagt, når man laver energioptimerende løsninger. Det kan således dreje sig om alt fra reparation af rørskader og pakninger til udskiftning af varmekilder og eftersyn af fjernvarmeenhed.

Den største fordel ved energioptimering på VVS-området er, at reparationer og optimeringer kan bidrage til mindre vandspild og mere effektivt forbrug af vand og varme.

Lad os hjælpe med din energioptimering

Hos Farstrup VVS og Energi har vi altid øje for energioptimering og effektivt forbrug, når vi udfører vores VVS-arbejde. Dette gælder både, når vi tilbyder arbejde på og rådgivning om ventilation, fjernvarme og varmepumper lige såvel som når vi efterser rør og pakninger på badeværelset.

I fremtiden kommer vi desuden med ind under kommunens fjernvarmeordning. Det vil sige, at vi kommer til at køre for Aalborg Fjernvarme, hvor vi blandt andet vil stå for servicering af fjernvarmeanlæg.

Energioptimering af dit hus

Ønsker du at opnå et mere effektivt forbrug af vand og varme, der muligvis kan lede til besparelser på varmeregningen, kan du med fordel tage et kig på energioptimeringen af dit hus. Utætte VVS-installationer eller varmeløsninger af ældre dato kan nemlig være årsager til spild og ineffektivt forbrug.

Hos Farstrup VVS og Energi anbefaler vi et jævnligt eftersyn af varmeløsninger såsom fjernvarme og varmepumper for at sikre den mest optimale funktion. Serviceeftersyn sørger desuden for, at man kan tage problemer i opløbet, således systemet ikke belastes unødvendigt.

Energioptimeringen af dit hus kan derved både have med større installationer såsom dine varmeløsninger samt mindre komponenter som utætte rør, pakninger eller dårlige isoleringer at gøre. Vi forsøger at diagnosticere bedst muligt, så vi kan lave de mest præcise optimeringer, der kan lede til bedre energiudnyttelse i din bolig.

Adresse

Schmidtsvej 16

9240, Nibe