VVS’er Aalborg, Hasseris og omegn

Hvad laver en VVS’er?

Det er ikke uvant, at VVS-installatører kan møde forvirring fra kunder mellem hvad henholdsvis en blikkenslager og en VVS’er laver. VVS står for Vand, Varme og Sanitet, og derfor udfører en VVS’er overordnet set opgaver, der har med netop disse tre ting at gøre. Det betyder, at en VVS-installatør blandt andet beskæftiger sig med installation og service af varmeinstallationer samt sanitetsopgaver.

Hvilke VVS opgaver udfører vi

Hos Farstrup VVS og Energi møder du et professionelt VVS-firma med styr på kvalitet og kundeservice. Vi udfører alle former for standard VVS-opgaver, og som VVS-installatør står vi desuden også gerne for levering og installation af din nye varmeløsning. Henvender du dig til os, kan du da få hjælp til blandt andet:

  • Køb og installation af varmepumper
  • Installation af fjernvarme
  • Energioptimering
  • Fastbrændselsfyr
  • Alle former for VVS i hus og nybyggeri
  • Renovering af badeværelse
  • Rørskader
  • Forsikringsskader generelt

Vi er med på den grønne bølger og har derfor et ønske om at kunne bidrage positivt til udbredelsen af alternativ energi såsom varmepumper og fjernvarme. Derfor forhandler vi både flere forskellige jordvarmeløsninger, luft til vand varmepumper samt luft til luft varmepumper, der kan anvendes supplement til boligens varme eller som varmekilde i sommerhuset. Vi tilbyder også gerne vores hjælp, hvis dit pillefyr skal skiftes ud med en ny varmepumpe, og vi står gerne for den efterfølgende service heraf.

Autoriseret VVS-installatør med kvalitetssikker service

Som autoriseret VVS-installatør arbejder vi ud fra et stærkt fagligt fundament, og vi udfører altid et solidt stykke kvalitetsarbejde. Vi prioriterer altid at nå ud til vores kunder hurtigst muligt og vægter en ærlig og realistisk dialog højt.

Er der noget VVS, du selv må lave?

Mindre opgaver såsom at udskifte haner og blandingsbatterier kan du sagtens selv klare. Dog anbefales det netop ved VVS-arbejde, at man får hjælp af en autoriseret installatør, så man er sikker på, at arbejdet udføres korrekt. Der udføres desværre meget sjusket arbejde, når det kommer til uautoriseret VVS-arbejde, og netop derfor fungerer autorisationen som en vigtig garanti for dit slutresultat. Gældende lovgivning understreger desuden også, hvornår man skal have en VVS-installatør ind over.

Adresse

Schmidtsvej 16

9240, Nibe